2009-03-18

Borta bra men hemma är bäst



Vilken härlig känsla det var att vakna till solsken imorse. Det var som en energikick. Våren är här på riktigt. Underbart! Det är som om att man vaknar till liv nu efter en lång tid med slask, grått väder och mörker.

Helgen i Stockholm har varit välbehövligt. Vi har promenerat väldigt mycket hela helgen. Vågar knappt räkna hur många km/mil vi har gått. Det var så mycket att det känns fortfarande i benen idag. Det har varit härligt att få åka iväg och få bara vara utan barn. Men som man säger - Borta bra men hemma är bäst. ;)

Nu är vi tillbaka i vardagen. Det är inte lätt nu när man har en liten Dr Jerkyll och Mr Hyde hemma. Vår lilla W trotsar för fullt. Phu! Det är en kamp om kvällarna. Hon vägrar sova. Springer fram och tillbaka till sängen hela tiden och bara skrattar. I ett par timmar. När hon somnat så stupar vi i säng. Vi längtar tills trotsen går över och vi får tillbaka vår goa busfrö. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Förstår att det varit härligt att få vara bara två och göra mysiga saker tillsammans. Man måste vårda kärleken också. Vi försöker göra det en eller två gånger per år. Åka bort och göra saker tillsammans.
Kramar