2009-10-16

Guldkant i vardagen

Idag snöade det lite här hemma. Ett tecken på att vintern är nära nu. Jag blev snopen men samtidigt glad. Jag vet inte varför jag får den här känslan när den första snön faller ner. Satt i soffan med lillan och tittade ut. Jag tycker att varje årstid har sin charm. Det är inte många veckor kvar till december.

Det har varit full fart den här veckan och jag har jobbat sen måndags. Jag är helt slut på kvällarna att jag inte orkar med någonting. Men nästa vecka blir det bättre då jag har fler lediga dagar. Det ska bli skönt. Det är underbart att få tid över till annat som att vara mer närvarande med barnen, läsa böcker, ta ett varmt och avkopplande bad. Det märks på barnen att dom är lugnare och gladare nu när man har tid med dem. Jag njuter av varenda ögonblick med dem nu. Guldkanten i vardagen är att få pussar och kramar av barnen.

                  

Äntligen har vi nya kökslampor. Vi har varit utan lampa i köket sen våras. Det var inte lätt hitta en lampa som passade både mig och sambon. När jag besökte A mouse in a house med en vän för att se en vernissage så fick jag syn på lamporna. Som tur var så gillade sambon dem och jag köpte två st. Hänger nu över köksbordet och jag är så nöjd. :)


Inga kommentarer: