2008-12-09

En underbar butik

Om du åker förbi eller bor i Örnsköldsvik då måste du besöka den här butiken - Himlen runt hörnet. En helt underbar butik med vackra saker. Jag kommer absolut att åka dit och besöka butiken när jag hälsar på mina föräldrar som bor i en stad nära Örnsköldsvik. Varje gång jag tittar på bilderna då hittar jag alltid något som jag gärna vill ha. Kasta något som inte gillas hemma och byta ut till något fint från butiken. Ni vet den här gyllene regeln. Något nytt in och något gammalt ut. Jag försöker tänka på det men det händer att jag glömmer bort det. Till slut får man göra en storrensning då och då. ;)

Det räcker nog att ni ser bilderna då förstår ni hur underbar butiken är. Det finns så mycket fint.

Det finns många fina bilder från butiken på butikens blogg - Himlen runt hörnet. Butiksägarinnan bloggar också. Besök henne - Vitt, zink och silver.



Jag gillar de silvriga hjärtan som hänger i taket. Jättefin!


Den vita burken vill jag gärna ha. Till skorpor eller havregrynen. Plåtburkarna till tvättmedeln från House Doctor tackar jag inte nej till. Blir jättefin i tvättrummet och det skulle vara skönt att få slippa se de fula tvättmedelsförpackningen.


Ah, skålen och kannan vill jag gärna ha. Till sommaren. Jordgubbar i skålen och saft i kannan. :)


Hyllan med krokarna som står där på golvet vill jag gärna ha. Den står på min önskelista.

Titta och njut av bilderna i butikens blogg. Det finns fler bilder där.

Bilder: Lånad från Himlen runt hörnet.

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Underbara bilder från en butik jag gärna skulle vilja besöka.. kramb

Anonym sa...

Fin, underbar och mysig affär jag skulle också vilja besöka :)
Saffransskorpor ser goda ut, jag har smakat en från min kusin och den var god.
Hoppas vi kan ses snart, fika och prata. KRAM

Anonym sa...

Hej. Blev oxå sugen att stanna vid den affär!.. Visste inte att dina föräldrar har flyttat?. Trodde de bor kvar i H-sand..

KRam Jos

Anonym sa...

Sådana här affärer är verkligen mysiga. Alla små detaljer är roligt att titta på... KRAM

Anonym sa...

Saffranskorporna såg ut så gött och aptitligt! Du är duktig, :) Jag är absolut ingen en hit på att baka... Måste prova och baka med Saffranskorpor...när min ledighet anländer sig då gör jag det. Vad mysigt med den där butiken, Himlen runt hörnet är värt besök. Många fina saker. Förresten, kul att läsa många inläggningar du skrivit. En så SÖT julaftonklänning Wilma skall ha på sig.. Hoppas alla ni mår bra. Kramkramar

Anonym sa...

Vilka härliga biler!!

Tack snälla för din kommentar. Jag lägger nog inte av helt, som det känns idag. Det blir nog bara en paus med några sporadiska inlägg nu. Sen hoppas jag att jag fått krafter tillbaka till efter jul och nyår.
Kram!