2008-11-16

Jullängtan






Bilderna: lånad från Bo Bedre. Fotograf: Tim Bjørn, Kristian Septimius Krogh & Martin Dyrløv.

Underbara julbilder hittade jag hos Bo Bedre. De två översta bilderna påminner mig om en fjällstuga. Det ser verkligen mysigt ut att sitta i soffan och njuta av granen. Vilken ljus det är i de två sista bilderna. Vackert! Barnrummet är väldigt fin och mysigt att barnen har en egen gran i sitt rum.

4 kommentarer:

Skomakartummen sa...

Hej, kul att du ville tävla. Mmmmmm... vilka fina bilder du har hittat. Längtar efter julen, snart kan man börja plocka fram lite.. I år ska jag nog hålla mig mycket till vit. Fast känner jag mig rätt blir det rätt mycket rött också *ler* ha en trevlig kväll kram sari

Anonym sa...

Mysiga bilder!!! Man längtar bara ännu mer efter julen :) Det ska vara rött, men iår har jag köpt lite svarta julsaker också. får mixa lite så att det blir både juligt och snyggt :)
Casper ska ha en gran i sitt rum i år, det har jag lovat honom. Mysigt med gran både på bottenvåningen och övervåningen. Vet ej om du fick mitt sms imorse... Kram

Anonym sa...

Härliga julbilder :) man längtar ännu mer efter julen :)
Kramar

marita blücher sa...

Hej Jenny,
Tack för din rara kommentar och för att du vill vara med och tävla om julstrumpan. Vilka underbart stämningsfulla bilder du visar - man vill bara kliva in och njuta.
Ha det så gott och varmt välkomna till butiken om ni har tid och lust.
Kram/Marita