2009-09-17

Bakom molnen

~
Det har varit tungt i ett par dagar nu. Nu börjar molnen lätta och jag ser framemot helgen. Vi ska åka iväg på en weekend utan barn. Barnvakten tar hand om barnen här hemma. Hotell, hotellfrukost, promenader, shoppning, träffa vänner, vara social och vara med på ett stor evenemang. Det ska bli skönt att få ladda batterierna i en annan miljö. 

6 kommentarer:

Linba sa...

Låter som en härlig weekend för tu man hand :) det är ni värda :)
Ha det riktigt skönt och mysigt! Kram

Felicia sa...

Se till att du njuter ordentligt under helgen, det behöver du onekligen efter dessa jobbiga dagar. Nästa lördag blir det ju en tjejkväll vilket jag ser fram emot. Goda mat, drycker och pratglada tjejer :) Sen är det inte så många dagar kvar till din examen! Ljuset finns alltid runt hörnet, ibland kan man dock få vänta lite länge innan man hittar ljuset men det finns alltid där på något sätt. Ha en härlig helg! Kram

anonym sa...

läs gärna min blogg om mina upplevelser som bonusmamma.

cinah sa...

Hoppas ni fick en underbart härlig helg utan barn =D Det är en sak man är alldeles för dålig på att verkligen ta vara på varann bara som vuxna,som man & kvinna & inte i första hand som mamma & pappa. En trevlig helg med sin älskade gör ju att man kommer hem till sina små älsklingar med nyladdade batterier & med en helt annan ork & energi.. Njut av dagen idag!!
Kramar från Jämtland

Malin P sa...

Hur var det i Örebro??? Säkert jättekul, för det var ju massor av folk där uppe vad jag har hört och sett... Kreativ insikt är jättefin hemsida... jag har haft bilder därifrån också. Ha det bra :-) kram

Livets njutning sa...

Linba & Felicia: Jag njöt ordentligt fast vi fick inte mycket sömn. Full rulle hela tiden. :) Men det var kul och skönt att få åka iväg en par dagar..

Malin: Jo, det var kul men det kändes att det var lite FÖR mycket folk. Men annars kul. :)

Kram till er