2009-06-09

Paul Masseys hem


Fotografen Paul Masseys hem tilltalar mig mycket. Jag har svårt att säga vad det är. Jag skulle gärna vilja ha en sådant kök. Charmigt, rustiskt och nött. Jag gillar den smutsturkosa skåpet mycket. Skulle vilja ha en till sovrummet.



Gillar att köket är annorlunda. Naket men snyggt på något vis. Ibland tycker jag det är fult men sedan efter en stund ändrar jag mig. Det växlar mellan snyggt och fult. Det tilltalar mig på sätt och vis.



Kolla lamporna. Jag är kära i dem. Något liknade vill jag ha till köket. Sambon vill inte ha något gulligt utan något som är mer rufft. Dom här är såå snygga och lagom ruffa. Me like!



Älskar ljuset i bilden.



En charmig byrå. Gillar det slitna och alla lådorna. Gott om förvarning. En sådan får gärna flytta in till hallen.

Jag gillar att få inspiration för det är då man får idéer. Kika in hos Uppvik. Där kan ni hitta en massa inspiration i många av husen som är till salu. Jag hade gärna ägt en sådant hus men det är bara en dröm. I verkligheten är det en helt annan hus som vi trivs i. Tur att drömmar är gratis. ;)

Bilder: Paul Massey

1 kommentar:

Marlene sa...

Hejsan!
Var och tittade hos uppvik åååå
man dreglar rejält! Nåja drömmar kostar inget men kanske lite skadlig haha..
Tack för att du fick mig lite motivation till att fixa min vitrinskåp puh det tar sån tid! Slipar och slipar! Den ser nästan ut som byrån med slitna lådor men mycket kvar att slipa! Hoppas att det blir bra till sist.
Många kramar!