2010-03-22

Våffeldagen



Hemma med sjuk barn idag. Tittat på tv och myst en massa. Gjort våfflor till lunch. Våfflor smakar godast med vispgrädde och hemmagjorda jordgubbssylt eller hjortronsylt. Mumma! Snart är det våffeldagen, som infaller den 25:e mars.

Snart blir det besök hos farbror doktor för att kika på L´s öga som är väldigt svullen och hennes onda hals.



Denna underbara vardagsrum finns i Martina Arfwidsons hem. Martina driver kosmetikaföretaget FACE Stockholm med sin mamma.



4 kommentarer:

Tjohalia sa...

Det verkar vara skönt att ha sjuka barn hemma, då hinner man göra något hemma. Inte bra säga så, man vill ju inte ha sjuka barn egentligen..hihi. Mumsifilabba!

Malin - I min trädgård sa...

MUMS!!! Våfflor är riktigt smaskens :-).

Här hemma är vi också sjuka, det tycks aldrig gå över. Plutten har haft ögoninflammation, öroninflammation, halsfluss, förkylsning, hosta och nu feber och halsónt - allt i en enda följd. Phu!Har varit hemma från och till med ngn dag på dagis emellan under säkert 1 månad nu. Sköntr att ni kunnat ta det lugnt och myst lite iallafall. Krya på er!

Kram M

Madde sa...

Mysigt att äta våfflor och det ska vi göra imorgon som är våffeldagen tror jag? Hihi ;) Men usch då hoppas att ni får svar på varför ögat är svullet... Fin bild på det hemmet.. Jag är sugen på att ändra och det säger jag ju jämt..Hihi... Kramiz

Malin P sa...

Ja, äntligen är våren här!!! :-) MUMS med våfflor... har inte ätit det iår.. mmm. Ha det gott och kram