2009-08-09

Sand mellan tårna



Den här sommaren har det inte blivit mycket sol och bad för vår del. Vädret har inte varit på vår sida under vår semester. Sedan har vi jobbat mycket med garaget och lite möbelrenovering. Studierna har tagt en del av tiden också. Men en dag åkte vi iväg på utflykt. Vi var i kivik och sedan hamnade vi på en underbar strand i Knäbäckhusen. Det kändes som om att vi hade kommit till paradiset.

När vi kom nerför trappan då var det som om att vi var utomlands. Vi satt där och njöt medan barnen badade. Det är skönt att få känna sand mellan tårna och andas havsdoften. Det blev lite som en terapi. Åkte hem full av energi.

Såna stunder med familjen när man är tillsammans och njuter av stunden är riktigt härligt. Ingen gnäll, stress, måsten och allt annat som hör till vardagslivet. Det är en vardagslyx för mig att få umgås och skratta med familjen.

9 kommentarer:

Linba sa...

Det ser ut vara en fin ställe där. Får väl åka dit nästa år kanske.
Badade inte ni vuxna? badkrukor kanske haha ;)
det är skönt att kunna komma ut och bara koppla av allt måsten och stressen..Livet är värt att stanna upp och andas.
Ha det bra! Kram

Madde sa...

Det där läåter härligt och skönt att ni hittade en plats som vore utomlands! ;)

Ulrika sa...

Vi var där häromdagen. Mycket fint ställe. På Knäbäckhusens kapell är det numera populärt att gifta sig där. Tror kapellet heter Sankt Nicolai kapell.

Kram!

Malin P sa...

Ja, det är jättefint där i Knäbäckhusen... har varit där men det var längesen sist. Måste dit igen snart. Sköt om er :-) och kram

Felicia sa...

Låter som ett mysigt och fint ställe, får ta oss dit någon dag. Ja såna stunder är onekligen härliga och viktiga för att man ska kunn hinna andas och bara vara med sina nära och kära. Kramen

Fia sa...

hej! Ja, morgongåvorna var fina! Vi är nöjda med våra saker :) kram.

Fia sa...

hej igen! Underbara bilder du tagit!! :) Ja, vi har haft en riktig underbar dag. Ja, jag ska nog komma med på Dövas dag, ska nog ut på lördagen, hoppas vi ses i vimlet! Kram!

bikim sa...

You have a lovely blog. So many beautiful photos. I'll come to read more! Take care,
Rosa from Portugal

jennyk sa...

Gumman, tusen tack för idag! Ni alla var så duktiga och det blev många riktigt bra bilder. Det finns några jag hemskt gärna vill publicera på min hemsida :) men först måste jag veta vad du tycker
Kram